Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2009
  5. Cardona promociona el seu patrimoni natural i cult...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona promociona el seu patrimoni natural i cultural amb la creació de 8 itineraris turístics per l’entorn de la vila

Dimarts, 28 d'Abril de 2009 Imatge tríptics rutes naturals

L’Ajuntament de Cardona ha ampliat la seva oferta turística i d’oci vinculada al patrimoni de la vila amb la creació de 8 nous itineraris naturals, que discorren pels indrets més destacables de la geografia, la història i el paisatge del municipi.

El projecte, que es presentarà demà a les 8 del vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Cardona, porta per títol “Cardona: els camins de la nostra història” i l’ha dut a terme la unitat de Promoció Econòmica del consistori cardoní amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural i cultural de Cardona. L’acte serà presidit per l’alcalde de Cardona, Josep M. Sala, i la presentació dels itineraris la realitzarà l’autor de les rutes, Xavier Fabrés que ha estat l’encarregat d’elaborar els itineraris escollits.

En total s’han creat 8 rutes per fer a peu, en BTT o fins i tot a cavall amb la voluntat d’oferir un nou producte turístic que prioritzi la vessant més lúdica i respectuosa amb el medi ambient. Cada ruta va acompanyada d’una guia amb informació, mapes, explicacions i símbols per seguir el recorregut. Però a més, el projecte incorpora les últimes tecnologies ja que cada ruta també es pot consultar en format digital i permet a l’usuari descarregar-se la informació a través de l’ordinador o del GPS. Els seus responsables han invertit dos anys en el desenvolupament d’un projecte, que a partir de demà es podrà adquirir als centres i establiments turístics de Cardona. Cada ruta és podrà comprar per 2 euros mentre que el pack amb tots 8 itineraris inclosos es comercialitzarà pel preu de 10 euros.

“Cardona: els camins de la nostra història” incorpora les següents rutes: Els molins de la sal, El camí de la frontera, El camí dels monjos, La via salària, El camí d’Urgell i El camí dels santuaris que proposa tres itineraris diferents.


Tornar a: Abril, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat