Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
Anar a l'inici de la pàgina

Notícies

L’Ajuntament expressa el seu condol per la mort d’Antonio Ribas, jutge de pau de Cardona

Divendres, 22 de Febrer de 2019

L’alcalde, tot el consistori i els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Cardona expressem el nostre més sentit condol i la nostra tristesa per la mort d’Antonio Ribas, qui ha estat jutge de pau del nostre poble en els darrers 16 anys, i manifestem tot el nostre suport a la seva família.

Antonio Ribas era un gran corominès i cardoní. Una persona responsable, rigorosa i molt compromesa amb la institució de l’Ajuntament. Va ostentar la seva responsabilitat com a jutge de pau amb una enorme dedicació.

Músic, compositor, director i organista, era una personalitat molt rellevant de la societat cardonina. Sempre present en tots els actes i assumint la seva tasca amb la màxima humilitat i sentit de poble.

L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha assegurat que la seva mort és una gran pèrdua: “ha estat una personalitat molt rellevant de Cardona. Un apassionat de la música. Corominès i cardoní d’arrel. Vull agrair-li tots els anys dedicats a la institució de l’Ajuntament que ell tant estimava. Sempre era allà on tocava, sempre a punt. El trobarem molt a faltar”.

El funeral se celebrarà aquest diumenge a les dotze del migdia a l’església de la Coromina. L’horari de vetlla serà de les nou del matí a les 8 del vespre.

Altres notícies recents

  1. Divendres, 22 de Febrer de 2019. L’Ajuntament expressa el seu condol per la mort d’Antonio Ribas, jutge de pau de Cardona
  2. Dimecres, 20 de Febrer de 2019. El conseller Calvet valida la proposta inicial per construir el nou polígon de la Cort II
  3. Dimecres, 20 de Febrer de 2019. Informació sobre la vaga convocada per la Intersindical-CSC d’aquest 21 de febrer
  4. Dimarts, 19 de Febrer de 2019. El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona la pel·lícula ‘Petra’
  5. Dilluns, 18 de Febrer de 2019. Cardona avança el Carnaval Jove una setmana i aposta per un concert amb Buhos

Hemeroteca


Tornar a: Destacats

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat