Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. El Consistori
  4. Maite Barrera i Pons (ERC)
Anar a l'inici de la pàgina

Maite Barrera i Pons (ERC)

Maite Barrera i Pons
Càrrec
Regidora-delegada de Governació, Mobilitat, Protecció Civil i Entitats. Representant de l'alcaldia al nucli de La Coromina
Grup municipal
ERC
Correu electrònic
barrerapm@cardona.cat

Nascuda a Cardona l'any 1976. És diplomada en Infermeria des de l'any 1999 i postgrau en Emergències Extrahospitalàries des de l'any 2002. Actualment, és responsable de l'àrea d'administració i comptabilitat de l'empresa de serveis Instal.lacions Garmi, de Cardona.

L'any 2011 s'incorpora, com a independent, al número 7 de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les eleccions municipals. Durant la legislatura 2011-2015 s'ocupa, com a regidora de l'Ajuntament de Cardona, de les carteres de Comunicació, Participació Ciutadana i Entitats i Protecció Civil. A més, desenvolupa la tasca de representant de l’Alcaldia al nucli de la Coromina. L'any 2015 es torna a presentar a les eleccions municipals -en aquesta ocasió al número 6 de la llista d'ERC- i és nomenada regidora de Governació, Mobilitat, Protecció Civil i Entitats i representant de l'alcaldia al nucli de La Coromina.

Molt vinculada al teixit associatiu de la vila, forma part activament de l'entitat Creu Roja de Cardona, de la qual és voluntària des de l'any 1992 i actualment cap de formació de l'entitat. També és voluntària de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona. Està molt vinculada a les entitats Bruixes de Cardona i Amics del Piromusical de la Coromina. És sòcia de les entitats: Grup de Teatre la Cua del Gat de la Coromina i Grup de Teatre El Traspunt.


Tornar a: El Consistori

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat